Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


07. Vadgesztenyerügy

07. Vadgesztenyerügy

Termék ára
1 595 Ft1595
Cikkszám
07-ULM
Megosztom
Funkciók
Tömeg
120 g/db
Rövid leírás a termékről

"A tanulás virága"

 

"A könnyelműségtől... A tapasztalatig"

 

3. csoportba tartozik: A jelen történései iránti érdektelenség

A termék tulajdonságai

Edward Bach leírása:
"Azoknak, akik nem okulnak eleget a saját tapasztalataikból és élményeikből, s a többieknél tovább tanulják a mindennapi élet leckéit. Sokaknak akár egyetlen tapasztalat is elegendő lehet, ezeknek az embereknek viszont több, néha jó néhány alkalomra van szükségük az aktuális lecke megtanulásához. Ezért- nagy bánatunkra- ugyanazt a hibát többször is elkövetik, amikor egyetlen eset is elegendő lenne, sőt, mások ballépéséből okulva egyszer sem kellene beleesniük a csapdába."

A vadgesztenyerügy állapot mögött jó koncentrációs készség és könnyen lelkesülő alkat van. Az erős koncentrálás miatt beszűkül a figyelme, és csak bizonyos dolgokra, eseményekre tud fókuszálni, ezért a mindennapi valóságot figyelmen kívül hagyja. Tipikus alkat: "szórakozott professzor" - aki egy bizonyos területen kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújt, de a hétköznapok érdektelenek számára, és nehezen boldogul benne.

 

Jellemző tünetek, kulcsszavak:

  • "nem tanul a saját hibájából"
  • tanulási és megismerési nehézségek
  • szétszórtság - "szórakozott professzor"-nak is szokták nevezni
  • képtelen a tapasztalatok leszűrésére

 

Várható hatás, eredmény:
A vadgesztenyerügy esszencia általános értelemben javítja a tanulási képességet és a tapasztalatok, következtetések levonásának képességét. Javul a felfogóképesség és a belső bölcsesség.

 

Megerősítések:

"Odanézek."
"Odafigyelek."
"Tanulok."

Webáruház készítés