Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Aromavizek - BIO VIRÁGVIZEK

Fő kategória >Aromavizek - BIO VIRÁGVIZEK

Az aromavíz (hidrolátum, virágvíz) az illóolaj-lepárlás során keletkező, 100 %-os tisztaságú párlat, a szépségápolás, gyógyítás, háztartás és konyhaművészet sokoldalú, különleges alapkelléke.


Bio Citromfű Virágvíz (100 ml)

Az egyik legüdébb illatú gyógynövénykivonat. Hatékony harmonizáló bőrápoló zsíros, érzékeny, érett bőrre. Friss, citrusos illata és számos jótékony hatása miatt az aromaterápia és a natúrkozmetika egyik alapszere. 

 
1 847 Ft
Bio Citromfű Virágvíz Arc-/Testpermet (50 ml)

Az egyik legüdébb illatú gyógynövénykivonat. Hatékony harmonizáló bőrápoló zsíros, érzékeny, érett bőrre. Friss, citrusos illata és számos jótékony hatása miatt az aromaterápia és a natúrkozmetika egyik alapszere. Praktikus, szórófejes kiszerelésben.

 
1 778 Ft
Bio Damaszkuszi Rózsa Virágvíz Arc-/Testpermet (100 ml)

Jótékony hatásait szinte lehetetlen röviden felsorolni: hatékony bőrápoló, gyulladás- és öregedésgátló, hidratáló, antibakteriális, összehúzó, feszesítő, sejtregeneráló, frissítő, idegnyugtató... Kiváló kozmetikai alapanyag, fejfájás- és lázcsillapító, egzotikus „fűszer” a konyhában. Külső és belső használata egyaránt hozzájárul a test, a lélek és a szellem harmóniájához: jókedvre derít, felébreszti érzékeinket és elvezet legbelső önmagunkhoz.

 
2 900 Ft
Bio Damaszkuszi Rózsa Virágvíz Arc-/Testpermet (50 ml)

A virágvizek királynője: hatékony bőrápoló, gyulladás- és öregedésgátló, hidratáló, antibakteriális, összehúzó, feszesítő, sejtregeneráló, frissítő, idegnyugtató... Praktikus, szórófejes kiszerelésben.

 
1 988 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés